Noctes - Cor de Cambra

Noctes - Cor de Cambra

Comença el 26 Setembre 2021 19:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619·10·59·27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats dels Lluïsos

Etiquetes: concert

Hits: 3028


Consumeix cultura

Concert de Noctes - Cor de Cambra, que ens presenta el programa Les Històries es fan Música, sota la direcció de Maria Mauri.

Entrada lliure - Taquilla inversa (per motiu de la Covid-19, cal reserva prèvia)

 Reservar entrades 
Noctes - Cor de Cambra

Noctes és un cor de cambra fundat l’any 2019 per l’Àlex Honrubia, juntament amb tres amics més, amb la voluntat de promoure la música de cambra i de qualitat. Després d’haver format part de diversos cors de Catalunya i de passar anys cantant junts, es crea el grup de joves cantants que ara conformen aquest cor de cambra.

Noctes se centra a oferir un repertori variat i versàtil, per tal de divulgar la música antiga, aprofundir en les peces clàssiques i romàntiques i la música d’autors contemporanis. Sempre obren les seves portes a nous reptes i experiències per seguir creixent musicalment amb cada programa que fan.

Sota la direcció de Maria Mauri Fàbregas, treballen en aquest projecte amb moltes ganes de gaudir i de compartir la seva passió per la música per a tots els públics.

Les històries es fan música: En aquest programa interpretem les cançons populars catalanes més conegudes del nostre territori, com poden ser El Rossinyol, l’Hereu Riera, Ton pare no té nas i moltes sorpreses més. Des de sempre, la cançó ha sigut un vehicle de comunicació d’històries i llegendes. És per això que, aquest concert, ens farà viatjar pel nostre llegat més antic i a la vegada més proper.

Seguint instruccions del Govern de la Generalitat motivat per les restriccions imposades com a mesura preventiva per controlar l'expansió del Coronavirus, l'aforament màxim de la sala serà de 224 persones, 70% de la capacitat del teatre. Cal reserva prèvia, amb preassignació de localitats.